After eight-biskvier

After eight-biskvier
200 gram mandelmassa
1 äggvita
1-2 msk socker
Smörkräm:
100 gram smör
2-3 dl florsocker
1 äggula
1 tsk vaniljsocker
200 gram after eight
1-2 msk kakao
200 gram valfri choklad (vi använde mörk choklad)
Bottnar: Sätt ugnen på 175 grader celcius Riv mandelmassan och blanda den med äggvitan och sockret. Forma till små runda plattor på bakplåspappret och stoppa in dem i ugnen i cirka 10 minuter (tiden varierar beroende på storleken och tjockleken på bottnarna så håll koll på dem)
Smörkrämen: Vispa smöret tills det blir mjukt och något ljusare. Blanda i florsocker, kakao, vaniljsocker och äggula. Hacka after eight och blanda i dem i smörkrämen. När bottnarna har svalnat bre på smörkrämen och ställ in i kylen.
Smält chokladen och låt den svalna något (så att inte smörkrämen smälter när man doppar biskvierna). Doppa biskviernas smörkrämsdel i chokladen och låt stelna i kylen.
