M&M-biskvier

Botten:
'200 gram mandelmassa
1 äggvita
1-2 msk socker
Smörkräm:
100 gram smör
2-3 dl florsocker
1 äggula
1 tsk vaniljsocker
Ca 100 gram m&m eller nonstop
200 gram valfri choklad (vi använde mjölkchoklad och daimchoklad från marabou)
Bottnar: Sätt ugnen på 175 grader celcius Riv mandelmassan och blanda den med äggvitan och sockret. Forma till små runda plattor på bakplåspappret och stoppa in dem i ugnen i cirka 10 minuter (tiden varierar beroende på storleken och tjockleken på bottnarna så håll koll på dem)
Smörkrämen: Vispa smöret tills det blir mjukt och något ljusare. Blanda i florsocker, kakao, vaniljsocker och äggula. Hacka m&m och blanda i dem i smörkrämen. När bottnarna har svalnat bre på smörkrämen och ställ in i kylen.
Smält chokladen och låt den svalna något (så att inte smörkrämen smälter när man doppar biskvierna). Doppa biskviernas smörkrämsdel i chokladen och låt stelna i kylen.
Lämna gärna en komentar om vilka recept ni vill se här på bloggen. Fler biskvirecept kommer komma upp inom kort innan vi avbryter biskvitemat och lägger upp några goda kladdkaksrecept. Efter kladdkakorna kommer vi lägga upp biskvier i olika bär och fruktsmakar!
