Kastrullkaka

En underbar kaka som svängs ihop på bara några minuter och med minimalt med disk! Alla ingredienser rörs nämligen ihop i en kastrull
Ingredienser:
75 gram smör
2,5 dl strösocker
2,5 dl glutenfri mjölmix
2 ägg
Ca 1 dl röda vinbär
75 gram smör
2,5 dl strösocker
2,5 dl glutenfri mjölmix
2 ägg
Ca 1 dl röda vinbär
Gör såhär:
Värm ugnen till 200 grader.
Smält smöret i en kastrull. Ta bort kastrullen med det smälta smöret från värmen och rör ner mjölmix, socker och ägg. Smörj och mjöla en form och häll i smeten. Häll över bären och stoppa in i ugnen. Grädda mitt i ugnen i cirka 20-25 minuter. Klart!
Smält smöret i en kastrull. Ta bort kastrullen med det smälta smöret från värmen och rör ner mjölmix, socker och ägg. Smörj och mjöla en form och häll i smeten. Häll över bären och stoppa in i ugnen. Grädda mitt i ugnen i cirka 20-25 minuter. Klart!