Rulltårta med hallonsylt

Ingredienser:
3 ägg
1,5 dl strösocker (plus lite extra till efter gräddningen)
7 msk potatismjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1 dl hallonsylt
Börja med att vispa äggen och 1,5 dl strösocker med elvisp i 5 minuter, det ska vara vitt och pösigt. Blanda de torra ingredienserna i en annan skål. Sikta ner de torra ingredienserna i äggsmeten och rör försiktigt runt med en slickepott.
Häll upp smeten på en bakplåtspappers klädd plåt och spred ut tills den ligger i ett jämt lager.
Grädde mitt i ugnen på 250 grader i cirka 3-5 minuter.
Häll upp smeten på en bakplåtspappers klädd plåt och spred ut tills den ligger i ett jämt lager.
Grädde mitt i ugnen på 250 grader i cirka 3-5 minuter.
Nä den kommer ut från ugnen häll lite strösocker över kakan innan de välter över den på ett annat bakplåtspapper och drar bort bakplåtspappret du gräddat den på. Låt den svalna lite innan du breder på sylten och rullar ihop tårtan. Låt stå i kylen så blir det lättare att skära upp den.
Lycka till!

