Spindelkakor

ingredienser:
100 gram smör
1 dl strösocker
2 msk sirap
2,5 dl glutenfri mjölmix
1 msk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
1 dl florsocker
1 tsk vatten
100 gram mjölkchoklad
I litet paket Lindt Lindor mjölkchoklad
Gör såhär:
Sätt ugnen på 175 grader.
Nyp ihop smör, socker, sirap, mjölmix, vaniljsocker och bakpulver. Forma till bollar och gör en fördjupning i varje boll. Grädda mitt i ugnen i cirka 15 minuter. När de kommer ut från ugnen tryck en sked i fördjupningen så att den blir djupare.
Smält chokladen och häll den i en plastpåse eller spritspåse. Dela lindor-kulorna i hälften och limma fast en på varje kaka med chokladen. Bland florsockret och vattnet och forma till små bollar till ögonen,
Limma fast ögonen med chokladen och gör en pupill i varje öga. Rita ben med chokladen, förvara I kylen.
