glutenfritt4ever

En blogg fylld med recept på glutenfria godsaker :)

Oboybollar

Publicerad 2015-09-08 08:00:00 i Allmänt, Småkakor,

Supermumsiga chokladbollar med bara tre ingredienser+något att rulla i. Perfekt att slänga ihop när man har lite tid och är en intressant twist på de vanliga chokladbollarna ;)
 
Ingredienser:
100 gram rumsvarmt smör
1 dl oboypulver
4 dl glutenfria havregryn
Ev. något att rulla dem i, vi använde pärlsocker men de smakar bra även utan  
Gör såhär:
Blanda ihop smör, oboypulver och glutenfria havregryn med en gaffel eller händerna. Rulla till bollar i valfri storlek och rulla i till exempel pärlsocker, strössel, hackade nötter eller hackad choklad. Ställ in i kylen eller frysen. Eller ät dem direkt ;D
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Glutenfritt4ever

Hej! Vi är fyra tjejer som älskar att baka och vi har ett stort intresse för glutenfri bakning då en av oss är glutenintolerant. Vi kommer därför att lägga upp bilder och recept på glutenfria bakverk och även maträtter. Vi lägger upp ett nytt recept var tredje dag! Lämna gärna en kommentar om vad vi kan förbättra och om vilka recept ni vill se här! :) Hoppas ni kan få lite bakinsperation!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela