Oboybollar

Supermumsiga chokladbollar med bara tre ingredienser+något att rulla i. Perfekt att slänga ihop när man har lite tid och är en intressant twist på de vanliga chokladbollarna ;)
Ingredienser:
100 gram rumsvarmt smör
1 dl oboypulver
4 dl glutenfria havregryn
Ev. något att rulla dem i, vi använde pärlsocker men de smakar bra även utan
100 gram rumsvarmt smör
1 dl oboypulver
4 dl glutenfria havregryn
Ev. något att rulla dem i, vi använde pärlsocker men de smakar bra även utan
Gör såhär:
Blanda ihop smör, oboypulver och glutenfria havregryn med en gaffel eller händerna. Rulla till bollar i valfri storlek och rulla i till exempel pärlsocker, strössel, hackade nötter eller hackad choklad. Ställ in i kylen eller frysen. Eller ät dem direkt ;D
Blanda ihop smör, oboypulver och glutenfria havregryn med en gaffel eller händerna. Rulla till bollar i valfri storlek och rulla i till exempel pärlsocker, strössel, hackade nötter eller hackad choklad. Ställ in i kylen eller frysen. Eller ät dem direkt ;D

